Over CBS gietvloeren

CBS gietvloeren

Bij CBS vindt u gietvloeren in alle kleuren en worden deze vakkundig bij u thuis of in uw bedrijf geplaatst. De gietvloer biedt een meerwaarde aan uw ruimte en interieur. Hij zorgt ervoor dat de ruimtes naadloos in elkaar overgaan waardoor uw interieur rust uitstraalt en één mooi geheel vormt.


Hoe onderscheidt CBS zich?

CBS Building Solutions voorziet particulieren, kantoren, industriële ruimten en horecazaken van kwaliteitsvolle gietvloeren aan interessante voorwaarden.


Zo zal een eerste kennismaking bij u op de werf gebeuren in plaats van in een toonzaal. Op deze manier krijgen we direct een beter zicht op de bestaande situatie.


CBS staat de klant bij in alle fasen van het proces met advies. Of het nu gaat over de soort gietvloer, de kleur van de gietvloer, de plaatsing of het onderhoud.


Men kan steeds rekenen op een professioneel uitgevoerde plaatsing én opvolging. CBS beschikt over alle materiaal, kennis en ervaring om zowel kleine als grote plaatsingsprojecten uit te voeren.


Tot slot is er telkens 1 aanspreekpunt in elk project. Geen doorverwijzingen naar andere personen, maar 1 centraal contactpunt waar u steeds met alle vragen terecht kunt.Voorbeelden

Bekijk referenties >Waarom CBS?
  • - Advies op maat v/d klant
  • - Professionele plaatsing & opvolging
  • - Nastreving optimale continuïteit
  • - 1 aanspreekpunt
  • - Plaatsing met hoogwaardige materialen